המנות הפשוטות והטעימות לארוחות סוף השבוע

מלחם שום נפלא ועד עוגת תפוחים כמו של פעם, מעוף ממולא מושלם ועד גלידת יוגורט קלילה: בסוף השבוע הנוכחי כל מה שמתחשק לנו לאכול זה אוכל ביתי, פשוט וטעים

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
נתחי אינטיאס בעגבניות חריפות, זיתים וצלפים. אפשר להחליף בכל דג ים לבן
נתחי אינטיאס בעגבניות חריפות, זיתים וצלפים. אפשר להחליף בכל דג ים לבןצילום: מיכל וקסמן
רותם מימון

בקרוב מאוד יהיו פה שפע של סופי שבוע שסביבם יתרגשו עלינו חגים ומועדים, ועוד נתגעגע לארוחת שבת שקטה, פשוטה וטעימה. והפעם, לפני שנתחיל במרתון בישולי החגים המסורתיים או העדכניים - החלטנו לחזור לאוכל הפשוט. בפנטזיות שלנו עומד להתרחש סוף שבוע שאין בו חשק לצאת מהבית וכל מה שמתחשק זה אוכל שמתכתב עם התחושה הזאת בדיוק. עם כל חיבתנו לתחכומים קולינריים כאלה ואחרים, הפעם בא לנו אוכל שכולו בית, ולא חשוב מאיזו עדה. מצאנו את זה בשלל הפתרונות שתראו מיד. אם זה בלחם שום משודרג של ארז קומרובסקי או אם בקציצות מכמה סוגים (עם טלה או עם דגים), בדגים חריפים בשתי גרסאות או בעוף ממולא קלאסי, בגרסה ביתית מפתיעה לריזוטו עם דלעת ואפילו בעוגת תפוחים שבא לנו לאכול ליד הקפה. נמליץ להציץ גם בגלידת יוגורט ותאנים פשוטה, קלה וכל כך טעימה. שיהיה סופשבוע ביתי, שקט ונעים. לא צריך הרבה מעבר לזה. למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ