הרעיונות הפשוטים והטעימים לארוחות סוף השבוע

מהפאייה של אייל שני ועד חריימה שאי אפשר להפסיק לזלול, מהלזניה ששווה להיות צמחוני בשבילה ועד עוגת חלב קוקוס: כל מה שצריך לארוחות טעימות בשבת

רותם מימון
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
פאיית יום חמישי צילום: לימור לניאדו תירוש

את התחכום נשמור ליום אחר. בארוחות השבת, לפחות הנוכחית, בא לנו דברים פשוטים ומוצלחים, הכי רחוק שאנחנו מוכנים ללכת זה לכיוון הפאייה של אייל שני, שאולי נראית פשוטה בטעמיה, אבל מדובר באחד המתכונים ששווה להיכנס בשבילם למטבח, מניסיון. מעבר לזה מה התחשק לנו לבשל? חריימה שכיף לטבול ברוטב שלו חלות טריות טריות, לזניה לאורחים הצמחוניים ולא רק להם תמיד עובדת ונאכלת עד תום ולארוחה חגיגית של ממש - הציצו במתכון של השף נעם דקרס לפילה בקר ופירה בטטה - פתאום יתחשק לכם חורף. ואם כבר, את המתכון לחמין הטבעוני של לימור לניאדו תירוש תרצו לאכול השנה, גם אם אתם לא טבעונים. שתהיה שבת טעימה. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ