מתכונים צמחוניים וטבעוניים שטעים לאכול באמצע השבוע

מפנקייק בננות מושלם לארוחת הבוקר, דרך לחם ללא גלוטן וממרחים של אורי שביט, סלט קינואה עם קייל ונבטים ועד עוגת שוקולד טבעונית בחושה שהולכת נהדר עם הקפה

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רטבים טבעוניים
צילום: טל סיון צפורין / ה

בקנה אחד עם המסורת הקבועה (אצלנו לפחות) ובה אנחנו מקדישים יום בשבוע לצמצום צריכת הבשר (ונודע בעולם כ"יום שני ללא בשר"), קיבצנו היום במדור מנות צמחוניות וטבעוניות, בדגש על מתכונים קלים וכאלה שתמיד מצליחים - כדי להקל את הכניסה אל שגרת השבוע. תמצאו בנבחרת הבאה: מאפה פילו וירוקים טבעוני; שישה ממרחים של אורי שביט לשידוך עם המאפה או בלעדיו (מלאבנה משי, דרך מיונז טבעוני ועד ממרחי ירקות, אגוזים או קטניות); המבורגר טבעוני שתמיד מצליח; סלט קינואה עם קייל ונבטים; תבשיל הודי של כרובית וקטניות מבושם תבלינים ומשובץ צימוקים שחורים; תבשיל אזוקי אפוי עם ירקות כתומים של אורנה ואלה ובגזרת המתוקים - פנקייק בננות מושלם (לארוחת הבוקר או לקינוח), קינוח באונטי של קוקוס ושוקולד ואי אפשר בלי עוגה בחושה שהולכת נהדר עם הקפה של אחר הצהריים. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ