מתכונים טבעוניים לקראת מזג האוויר המתקרר

ממרק אבוקדו ועד דייסות טבעוניות, ממוסקה ועד המבורגר טבעוני: מזג האוויר בפוטנציאל להתקררות? הכינו את גופכם לסתיו

דייסת שוקולד של שי-לי ליפא
דייסת שוקולד טבעונית של שי-לי ליפאצילום: דניאל לילה
רותם מימון
רותם מימון

נכון לרגע זה הקיץ מסרב לומר את המילה האחרונה, אבל הלילות מוכיחים כבר אחרת. קריר פה. ומה אוכלים כשמזג האוויר מתקרר? הנה 12 אופציות שכדאי לזכור ולשמור, או פשוט להכניס למועדפים. ומה בתכנון היום? קצת אבוקדו - במרק או בטוסטים טבעוניים, מאפי פסטה או פשטידות - הגרסה שלנו לפאי רועים או פשטידת פטריות מבית הקונדיטוריה והמאפייה "ביסקוטי", דייסות של השפית שי-לי ליפא ואפילו מוסקה נפלאה של השף גל ברזילי. לקינוח, הקונדיטור זיו סנדלר עם צרור עצות לטבעונים מתחילים בכל הנוגע לאפייה. אמרנו כבר לגזור ולשמור?

לכל ההמלצות הקודמות במדור

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ