שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

מתכונים טבעוניים מומלצים לימים המתקררים

ממרק חרירה ועד עוגת תפוזים, ממרק כרובית ועד ביריאני - הטמפרטורות הולכות ויורדות וזה הזמן למרקים, תבשילים, תוספות וקינוחים טבעוניים שמתאימים בדיוק לזה

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
תבשיל מנגולד עם טופו, דלעת וחלב קוקוס
תבשיל מנגולד עם טופו, דלעת וחלב קוקוסצילום: מתן שופן
רותם מימון

כשמד הטמפרטורה הראה הבוקר 15 מעלות וצמרמורת נאה חלפה בגוף, הבנו - כבר אי אפשר לברוח מזה. החורף עוד רגע כאן ומעתה והלאה רק נלך ונצטנן, בכל מובן שהוא. לפיכך יש אישור למרק וכיאה למדור - יום שני ללא בשר, נאסוף בתקופה הקרובה תבשילים ומרקים שמתאימים בדיוק למזג האוויר המתקרר. ומה הפעם? לא מעט קטניות - הן במרק חרירה והן במרק חומוס ושעועית, אבל לא רק שם. אלא גם בתבשיל הודי עם כרובית שמגיחה גם במרק של השף בן תדהר. אל הודו נגיע גם בתבשיל האורז של תת היבשת - הביריאני. לקינוח - עוגת תפוזים טבעונית ממתכון שהפך אצלנו בבית לדייר נוכח בכל חורף, כי יש אנשים שבשבילם כשהטמפרטורה צונחת אל מתחת ל-25 מעלות מדובר בחורף קשה מנשוא. וזאת רק ההתחלה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ