שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

יותר מעשרה דברים לעשות עם כרוב

מסטייק כרוב ועד עוגת כרוב, דרך כרוב ממולא צמחוני או בשרי - כל המתכונים שמוכיחים שכרוב הוא חומר גלם שאין לזלזל בו

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עוגת כרוב בר ועלי כרוב בר ממולאים
צילום: מתן שופן

בכרוב, סגול או לבן, דבק דימוי אפרורי למדי, אולי אפילו קצת גלותי, אבל אין כמו ימיו הראשונים של החורף כדי להיזכר בקסמו החמקמק של חומר הגלם הזה, שלפעמים נשאר קצת מתחת לרדאר. הפעם, בחרנו לקבץ מתכונים ששמים את הרוב במוקד - מסטייק כרוב דיאטטי אך ממכר, דרך סלט כרוב חורפי עם קלמנטינות או סלט כרוב סגול עם טחינה יפנית ושומשום שהוא יפה וגם טעים; רביולי הכרוב האגדי של אייל שני; לביבות כרוב  או קציצות בכרוב סגול, סלק ובירה; תבשיל מהיר של קינואה עם כרוב ושקדים; שני נוסחים (האחד צמחוני והשני בשרי) לכרוב ממולא ולקינוח - עוגת כרוב בר. למדורים קודמים של 10 מתכונים ביום

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ