הכינו את התנורים: עשרה מתכונים נהדרים לפאי

מפאי הלימון של נחמה ריבלין, דרך פאי התפוחים הקלאסי ועד פאי שוקולד צ'יפס מושחת ומהיר - לכבוד יום הפאי הבינלאומי - פאי לכל גחמה. לגזור ולשמור

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
צילום: דן פרץ

אחרי עוגות בחושות, עוגות שמרים ושלל עוגות ועוגיות ריחניות, הגיעה העת לתת את הכבוד לשלל סוגי פאי – פריכים וחמאתיים, שוקולדיים, פירותיים או אגוזיים, דביקים ונעימים. לכבוד יום הפאי הבינלאומי שחל היום ה-14 במארס ולקראת אפיית סוף השבוע, כרכנו כאן הפעם רק מתכונים שונים לפאי – מהמתכון המושלם, צעד אחר צעד, לפאי בשלל מילויים, דרך פאי הלימון של נחמה ריבלין או פאי הגבינה והפרג (עם ציפוי השמנת) של רוסלה יונה ואמיר פורת מקונדיטוריית בסיקוטי; פאי תפוחים אמריקאי קלאסי לכל יום חול או חג ופאי דלעת מצוין (ברוח ליל כל הקדושים שבדיוק חלף עבר לו, או לא); פאי שוקולד צ'יפס, כמו העוגייה אבל בעוגה (ורק בחצי שעה עבודה); פאי פרג ושקדים או פאי פקאן ומייפל; פאי בננה ושוקולד מושחת שמנכיח את השילוב המושלם ועוד. בקיצור, פאי מתוק לילדים, למבוגרים, לעצלנים או משקיענים ולכולם. למדורים קודמים של 10 מתכונים ביום

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ