כל המתכונים הטעימים לשבת סתווית

מהחמין הראשון לעונה במדור ועד המאפינס הטבעוני שמתאים בדיוק לימי הסתיו, ממרק עדשים וקארי ועד קציצות ואורז מעושן

מאפינס סילאן ואגסים
מאפינס סילאן ואגסיםצילום: אפיק גבאי
רותם מימון
רותם מימון

בשבוע שעבר זה בא לנו בהפתעה. בארוחת צהרי השבת הוגש לנו לפתע חמין. המארחת לא התנצלה והודיעה - "אצלנו מחודש נובמבר ועד מרץ מכינים בשבתות חמין". אז חנכנו את החמין הראשון שלנו העונה. ערב לפני, היה זה מרק עוף קלאסי, צח ומהביל, שהלם בדיוק את מצב הרוח. בקיצור, כמו שהבנתם, הזינוק למרוץ מתכוני הסתיו ניתן באופן רשמי. בהתאם, גם הלך הרוח בארוחה שמוצעת פה היום, כשלא ברור אם חמים או קריר, אם גשום, מעונן או שמשי - היום אוכלים סתיו. ומה אוכלים בסתיו? הנה כל ההצעות:

למדורים קודמים של 10 מתכונים ביום

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ