עשר פשטידות לאמצע השבוע - 10 מתכונים ביום - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עשר פשטידות לאמצע השבוע

לכתבה
המעקוד של ז'ילבר בוקובזה. אפשר להכינו משאריות מרק העוף של שבת

במקום לשבור את הראש איזו ארוחת ערב להכין, הנה עשר פשטידות נהדרות שכדאי להכיר

תגובות

מצב נתון אצלנו בבית הוא השאלה מה מכינים לארוחת ערב. אחת התשובות המגוונות והמוצלחות תמיד היא: פשטידה. יש אינספור דרכים, חומרי גלם וערבובים ממינים שונים שאפשר לשלב ולקלוע לקשת רחבה של טעמים. על כן, בפעם הבאה שמי מאנשי הבית תוהה מה אוכלים הערב - שלפו אתאחד המתכונים הבאים - ערבבו כמה דברים בקערה ולתנור, כי באמצע השבוע למי יש זמן ליותר מזה? למדורים קודמים

מצב נתון אצלנו בבית הוא השאלה מה מכינים לארוחת ערב. אחת התשובות המגוונות והמוצלחות תמיד היא: פשטידה. יש אינספור דרכים, חומרי גלם וערבובים ממינים שונים שאפשר לשלב ולקלוע לקשת רחבה של טעמים. על כן, בפעם הבאה שמי מאנשי הבית תוהה מה אוכלים הערב - שלפו אתאחד המתכונים הבאים - ערבבו כמה דברים בקערה ולתנור, כי באמצע השבוע למי יש זמן ליותר מזה? למדורים קודמים

מתכון למעקוד הנהדר של ז'ילבר בוקובזה

הדיי עפאים
מאפינס גבינות וזיתים

מאפינס גבינות וזיתים - מביך כמה קל להכין

מיכל רוזנבך
קישואים

פשטידת קישואים, מאפינס כרובית

אורה קורן
כרובית

פשטידת כרובית קלה וקלילה

חנה גרשוני
פשטידת קישואים

פשטידת קישואים ותפוחי אדמה מהירה

חנה גרשוני
רוקט קרומפלי

רקוט קרומפלי: המאכל המנחם שעוד לא הכנתם השנה

קרן הבר
פשטידת עלי מנגולד, בצל ומוצרלה

פשטידת עלי מנגולד, בצל ומוצרלה

רוסלה יונה ואמיר פורת, שפים קונדיטורים אורחים
פשטידת תירס

פשטידת תירס בטעם של פעם

מיכל רוזנבך
פשטידת פסטה ובשר

פשטידת פסטה ובשר: לא בהכרח לילדים

מיכל רוזנבך
פשטידת פסטה וגבינות

פשטידת פסטה וגבינות

רוסלה יונה ואמיר פורת, שפים קונדיטורים אורחים

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות