16 מתכונים לפשטידות שטעים לאכול באמצע השבוע

במקום לשבור את הראש איזו ארוחת ערב להכין, הנה מתכונים לפשטידות נהדרות שכדאי להכיר

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
המעקוד של ז'ילבר בוקובזה. אפשר להכינו משאריות מרק העוף של שבת

מדי אחר צהריים מרחפת אצלנו בבית אותה שאלה - "מה מכינים לארוחת ערב?" אחת התשובות שחוזרות על עצמן שוב ושוב, כמו גם המגוונות והמוצלחות תמיד היא: פשטידה. יש אינספור דרכים, חומרי גלם וערבובים ממינים שונים שאפשר לשלב ולקלוע לקשת רחבה של טעמים. ולא נעים לומר - במרבית המקרים - ההכנה היא מהירה וההצלחה מובטחת. על כן, בפעם הבאה שמי מאנשי הבית שלכם תוהה בקול רם "מה יש לאכול הערב" - שלפו את אחד המתכונים הבאים - עם פסטה או עם גבינות, עם ברוקולי או עם תרד, עם בשר או צמחוני - כעת ערבבו כמה דברים בקערה ושלחו לתנור, כי באמצע השבוע למי יש זמן ליותר מזה? למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ