24 מתכונים למרקים שיעשו לכם את השבוע

החזאים בישרו על בוא הגשם ומה מתאים יותר מאשר לפתוח את העונה הקרה עם מרקים מעולים? מברוקולי ועד עדשים, מדלורית ועד פטריות

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מרק חומוס קטיפתי
מרק חומוס קטיפתי של מלון כרמיםצילום: עודד מרום
רותם מימון

לא צריך הרבה בשביל לשכנע אותנו להכין מרק, ובו ברגע שהכריזו החזאים על קצת גשם, נכנסנו לכוננות מרקים. כיוון שמדובר במדור הראשון השנה שמוקדש למרקים הבאנו כאן את מיטב הלהיטים, וליתר דיוק - קצת מכל דבר: ממרקים טבעוניים ועד מרקי בשר, ממרקי עוף וירקות קלאסיים ועד מרקי הפטריות והעדשים העשירים כמו של פעם. ממרק דושפרה כנציג המטבח הבוכרי או מרק התירס הידוע של מסעדת הסינית האדומה ז"ל דרך מרק ריבולטה האיטלקי הקלאסי ועד מרק הקרופניק שמגיע ממזרח אירופה. מעבר לזה, אנחנו כאן כדי לתת תזכורת לכך שמרק הוא עולם ומלואו, וכל מתכון הוא בסיס לאינסוף משחקים - אהבתם את רוב המרכיבים אבל חלק אחר לא? שחקו עם חומרי הגלם והמינונים. זה כל היופי במרק. למתכוני מרקים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ