מתכונים טבעוניים חמימים לערב קריר

הרבה ירקות וקטניות, לא מעט תבשילים, מרקים ותוספות והכל טבעוני ומחמם

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
צילום: לימור לניאדו תירוש
רותם מימון

החורף עוד לא פה, אבל מרקי העדשים התנחלו אצלנו על הגז ובכל רגע נתון כמעט אפשר למצוא במקרר איזה תבשיל שרק מחכה לחימום. הימים עדיין נעימים (שלא לומר חמים), אבל מהרגע שהשמש שוקעת נעשה פה כבר קריר ביותר והגוף צריך משהו שיהלום בדיוק את הרגע הזה. על כן, במדור של היום בחרנו בדיוק בעבור "יום שני ללא בשר" - לא מעט קטניות ושפע של ירקות במתכונים במנעד שנע ממרקים, דרך תבשילים כמו קארי מהיר ונהדר ותוספות (שרק צריך איזה אורז לידן) ואפילו מנה אחת לחובבי הכרישה והברוקולי. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ