14 מתכוני עוגות לסוף שבוע קר וגשום

עם תפוזים או לימונים, בננות או תותים: שימו מים לתה - אלו העוגות שאתם הולכים לאפות בסוף השבוע

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ברטון דובדבנים
ברטון דובדבניםצילום: דודו בכר
רותם מימון

לימונים, תפוזים, תפוחים, תותים ובננות: התכוננו לראות יותר ויותר קינוחים, עוגות ועוגיות שמשלבים אותם בתקופה הקרובה. זה לא אומר שמקומם של השוקולד או הגבינה ייפגע, זה רק אומר שהמנעד מתרחב. והפעם, לקראת סוף שבוע קריר וגשום, החלטנו לשחק עם הבחירות שלנו ולהציע קצת מכל דבר - עוגת גבינה כמו של פעם לצד עוגת תפוזים קלאסית של קרין גורן. מולן שימוש אחר לגמרי בתפוח הזהב בטארט תפוזי נפלא או שימוש בפרי כמו דובדבנים (משומרים) לעוגה חורפית של ממש. בקיצור, אספנו הפעם עוגות בחושות קלאסיות ומולן גרסאות עדכניות נפלאות וריחניות, עם אתנחתא מושחתת של עוגת שמרים קלאסית, שוקולד וקצפות למי שאינו מוצא את עצמו מול שלל הפירות. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ