מדאל ועד המבורגר פטריות: מתכונים טבעוניים ליום שני ללא בשר

ממרק גולאש טבעוני ועד קרם אבוקדו, מטופו תאילנדי ועד דלעת ערמונים ממולאת: כל מה שטעים לאכול ביום שני ללא בשר

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
המבורגר פטריות ועדשים מונבטות
צילום: תומר אפלבאום
רותם מימון

את המדור היום אנחנו מקדישים למתכונים הטבעוניים שמשלבים בין רוחות החורף שיתרגשו עלינו בהמשך השבוע לרוח חג חנוכה שכבר סוחפת אותנו. נתחיל עם מרק גולאש טבעוני ולצדו "חומוס" עדשים ללא חומוס ובכל זאת מפתיע וטעים, ולצדו מעין גרסה לסביח טבעוני מפורק של השף גל ברזילי. אחריו יבואו סינייה חציל עם הרבה טחינה והמבורגר עם עדשים ופטריות. לסיום לביבות מעולות ממש וטבעוניות למהדרין של השף רן מרחב. שמרו מקום גם לקרם אבוקדו - זה נשמע מוזר, אבל תנו לזה הזדמנות. לקינוח אחרון - המתכון האולטימטיבי לפנזרוטי - הסופגניות האיטלקיות האהובות, רק בגרסה טבעונית. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ