22 דרכים להכין עוגות תפוחים מופלאות

ריחניות, גבוהות ומתאימות בדיוק לסוף שבוע קריר: הגיע הזמן להחזיר את הכבוד לעוגות התפוחים של פעם

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
עוגת תפוחים עם מרנג
עוגת תפוחים עם מרנג של קרן קדושצילום: דודו בכר
רותם מימון

ערב קריר, וריח נעים של עוגת תפוחים שבדיוק נאפית עולה מן התנור וממלא את כל הבית - מה עוד אפשר לבקש? למרות שלא צריך ערב קריר בשביל ליהנות מעוגת תפוחים, אלא רק חיבה עמוקה לז'אנר, אין מתאימה ממנה לסוף שבוע. כיוון שהפעם היה קשה לנו לבחור רק עשרה מתכונים, החלטנו להרחיב מעט את היריעה ולהפציר בכם להתחיל במתכונים של חיים כהן וד"ר אלי לנדאו ז"ל מתוך המדור שלהם שפורסם בעבר במוסף הארץ והעוגות שלהם נצחיות ממש ומשם להמשיך אל מיטב המתכונים שהזכירו לכותבים ולכותבות שלנו את בית סבתא. שטרודל או פאי, עוגה בחושה או טארט: הנה 22 דרכים להכין עוגת תפוחים. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ