כל מה שטעים לאכול בסוף השבוע

מחמין ועד ספינג': במקום לשבור את הראש מה לבשל לשבת, הנה צרור רעיונות ששווה בשבילם להיכנס למטבח

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מרק בטטה
צילום: Getty Images / iStockphoto

ובכן, מה תבשלו בסוף השבוע? אנחנו מכירים כמה אנשים שכבר ביום רביעי מתחילים לגבש רשימה של מנות שבא להם לאכול בשבת, ובהתאם מכינים רשימת קניות. אנחנו מקנאים באנשים הללו. מה שכבר ברור שבין כל הבישולים לשבת יהיו לפחות מרק אחד וחמין - כי נפתחה העונה, תפוחי אדמה בתנור, סלט ואיזה סוג של תבשיל. אי אפשר להתעלם מחג החנוכה שנמצא מעבר לפינה - סביר להניח שסופגניות לא נכין בעצמנו אלא נקנה, אבל פיראשקי, ספינג' או לביבות בגרסה ביתית זה הכרח. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ