עשרה מתכונים טבעוניים ליום שני ללא בשר

בין חנוכה ליום חול - ממרקים ועד ספינג' - כל מה שהוא טבעוני וטעים ומתאים לארוחות אמצע השבוע

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מרק ירקות עשיר
צילום: תומר אפלבאום

בין חנוכה ליום חול, בין סתיו לחורף - המתכונים למדור של היום - שמוקדש כרגיל ל"יום שני ללא בשר" - נוגעים כל אחד בתחומו בכל הפרמטרים הללו. ליום סגרירי הבאנו מרקים, לארוחת ערב קלילה סלט דלעת וחיטה ולחנוכה - את שלל הלביבות ואפילו את הספינג' בגרסה הטבעונית שלו. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ