בין חנוכה ליום חול: מתכונים טבעוניים לאמצע השבוע

ממרקים ועד ספינג', מסלט גרגרי חומוס ועד קציצות טבעוניות: כל מה שהוא טבעוני וטעים ומתאים לארוחות אמצע השבוע

מרק ירקות עשיר
צילום: תומר אפלבאום
רותם מימון
רותם מימון

בין חנוכה ליום חול, בין שרב מוזר לסערה של חורף - המתכונים למדור של היום - שמוקדש כרגיל ל"יום שני ללא בשר" - נוגעים כל אחד בתחומו בכל הפרמטרים הללו. ליום האפרפר שבחוץ הבאנו מרקים, לארוחת ערב קלילה סלטי חומוס, סלט דלעת וחיטה או תבשיל קינואה או אורז בתנור ולחנוכה - את שלל הלביבות ואפילו את הספינג' והסופגנייה בגרסה הטבעונית שלהם.

למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ