כל הדרכים להכין עוגת תפוזים מעולה

כל אחד חייב שיהיה לו את המתכון המושלם לעוגת תפוזים לקראת החורף, הנה 14 הצעות מעולות

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
צילום: דודו בכר

אין הרבה מתחרים לעוגה הגבוהה שמדיפה ריח תפוזים טריים, והיא חמימה, רכה ועם מתיקות מעודנת שמחוזקת בקצת אבקת סוכר שבזוקה מעל. בכל בית שאופים בו כמעט, תמצאו איזה מתכון נושן שרץ כבר שנים לעוגת תפוזים, שעונה בדיוק על הצורך במשהו טוב ליד התה או הקפה, בצדק.

יש משהו חורפי ונעים בעוגה הזאת, למרות שרבים אופים אותה בקיץ ממיץ קנוי או מתפוזים שבילו את החורף במקפיא. אנחנו כבר לא שם. זה בדיוק הזמן לרוץ לשוק או לסופר ולרכוש כמה תפוזים - לסחוט ולגרר ולנצל גם את הקליפה וגם את המיץ לטובת העוגות. אם כבר שואלים, אנחנו באופן אישי מחבבים את העדינות יותר, אולם גם לעוגות עם טעם תפוזי דומיננטי, לא נגיד לא.

למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ