כל הדרכים להכין עוגת תפוזים מעולה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עוגת תפוזים וקוקוס
צילום: דודו בכר
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון

אין הרבה מתחרים לעוגה צהבהבה וגבוהה שמדיפה ריח תפוזים טריים, היא חמימה, רכה ובעלת מתיקות מעודנת שמחוזקת בקצת אבקת סוכר שבזוקה מעל. בכל בית שאופים בו כמעט, תמצאו איזה מתכון נושן שרץ כבר שנים לעוגת תפוזים, שעונה בדיוק על הצורך במשהו טוב ליד התה או הקפה, בצדק.

יש משהו חורפי ונעים בעוגה הזאת, למרות שרבים אופים אותה בקיץ ממיץ קנוי או מתפוזים שבילו את החורף במקפיא. אנחנו כבר לא שם. זה בדיוק הזמן לרוץ לשוק או לסופר ולרכוש כמה תפוזים - לסחוט ולגרר ולנצל גם את הקליפה וגם את המיץ לטובת העוגות. אם כבר שואלים, אנחנו באופן אישי מחבבים את העדינות יותר, אולם גם לעוגות עם טעם תפוזי דומיננטי, לא נגיד לא.

למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ