מתכונים מחממים לסופשבוע סוער

בחירת המתכונים לבישולי סוף השבוע היתה לפי המוטו: משהו על הגז ומשהו בתנור. אפילו בגזרת הקינוחים. כל מה שטעים לאכול כשהטמפרטורות יורדות

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ניוקי ערמונים
צילום: מתן שופן
רותם מימון
רותם מימון

עמוק בפנים, צריך להודות, גם אנשי קיץ שכמותנו חיכו לסוף שבוע כזה: גשם בחוץ, מתקרר ואין ממש חשק לצאת מהבית, בטח לא למסעדה. הכי רחוק, אל הסופר. בהתאם לזאת בחירת המתכונים לבישולי סוף השבוע היתה לפי המוטו: משהו על הגז ומשהו בתנור. אפילו בגזרת הקינוחים. זאת הסיבה שתמצאו פה את מרק העדשים הנצחי של לימור לניאדו תירוש מול הגרסה הסקוטית למרק בשר, חמין מקרוני מול קדרת ירקות שורש של מיכל וקסמן ולמתקדמים נציע ללכת על צ'אודר, המרק השמנתי והסמיך של צפון אמריקה. מנה פשוטה ואהובה היא לברק בתנור שלמעשה יוצא רך וכמעט פשטידתי ומולו קדרת לוקוס מפוארת. אם חייבים מתכון לעוף בתנור - הגרסה המבוגרת של מתן שופן בהחלט תתן מענה לעסק, לצדה יש גם גרסה לעוף צלוי ועסיסי עם חלב קוקוס. כך או אחרת, השאירו מקום לקינוח - שלושה מתכונים מתוקים עם תותים, כי אם לא עכשיו אז מתי, בסבוסה חמימה או מאפינס תפוז, וכמו תמיד - אם הפתיעו אורחים ברגע האחרון, לקרן הבר יש קאפקייק שוקולד לממהרים. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ