מהפתיח ועד הקינוח: מתכונים טבעוניים חמימים

מסלט הפתיתים החם של עומר מילר, דרך שקשוקה ירוקה או דאל עדשים הודי ועד דייסה טבעונית חמה או מאפינס בננה - כל מה שחם וטעים ביום שני קריר ללא בשר

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דאל עדשים עם תרד
צילום: דודו בכר
רותם מימון
רותם מימון

בחוץ קריר עד קר מאוד ולכבוד העניין איגדנו הפעם מתכונים טבעוניים חמימים שנעים להישאר בשבילם ולהתחמם מול התנור (או הכיריים) בבית. כרגיל, מתחילים עם מרקים - מרק פו וייטנאמי, דאל עדשים הודי או מרק ירקות איסלנדי. ממשיכים עם שקשוקה ירוקה ונפלאה, עם גבינות טבעוניות מטופו וקשיו או סלט פתיתים חם של עומר מילר שיכול בהחלט למלא מקום גם כתבשיל לארוחת הצהריים; שלל פיצות טבעונית – מפיצת דלעת, דרך פיצת חומוס ועד הפיצה הקלאסית, אבל בגרסה בריאה; בגזרת התבשילים בחרנו בתבשיל שעועית ירוקה וחצילים או בתבשיל חיטה ועדשים עם פטריות פורטובלו וערמונים; ולקינוח – פנקייק פשוט וקל שהולך טוב גם כקינוח; שתי דייסות נהדרות של השפית והמתכונאית שי-לי ליפא, סיגרים ממולאים בתפוחים ומאפינס בננה נימוחים להנעים. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ