מנות ביתיות וריחניות לשלל ארוחות סוף השבוע

משקשוקה, דרך מקלובה ועד פבלובה - כל המתכונים הנכונים לשבת כמעט חורפית

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ארוחות הערבה
זהו אינו ספר בישול כשם שאין זהו ספר גיאוגרפיהצילום: דן פרץ

סוף השבוע צפוי להיות נעים, אבל זה לא אומר שאין סיבות מספיק טובות להישאר בבית ולהתחמם בינות סירים, תנור ומחבתות. למי שכבר מגבשים רשימת קניות וגם למי שמחפשים רעיונות, קיבצנו כאן הפעם נבחרת ראויה של מתכונים לסוף השבוע ברוח קיבוץ גלויות. בין המתכונים: כבד קצוץ מפורק, גרסה מעט שונה למנה האהובה שמגישה את מזרח אירופה על ברוסקטה; מרק וישיסואז צרפתי וטבעוני שמתאים בדיוק למזג האוויר הנוכחי; אמפנדס אגרנטינאיים או עראייס לבנוניים; פאי פיצה שהוא כנראה קצת יותר אמריקאי מאיטלקי; מקלובה עם קציצות וירקות; ולקינוח, עוגיות בעבע מתובלות מעיראק או קינוח פבלובה, שאומנם נשמע כאילו נולד ברוסיה אבל הוא למעשה מאוסטרליה, והוא יפה ומרשים ממש כמו שהוא מהיר וקל הכנה, ומוקדש למי כל שרוצים לארח בסוף השבוע אבל ממש לא רוצים לטרוח. למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ