רק מתכונים עם ספגטי לכל יום של השבוע

עם לימון או ברוקולי, כדורי בשר או בולונז, עדשים ואפילו חומוס - כל הדרכים למנת המקרוני המושלמת

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ספגטי ברוטב לימון
ספגטי ברוטב לימוןצילום: עמרי פולק

היום הראשון של השבוע הוא עיתוי הולם במיוחד להקדיש למנה כל כך פשוטה עד שאין כמעט מתעכבים על ממדי השפעתה. ספגטי, אותן אטריות דקיקות ברוטב של עגבניות או שמן זית, ראגו בולונז או אחר, מנה כל כך בסיסית עד שטבעי להניח את הכמיהה הכמעט קמאית אליה. לכן, הקדשנו את תחילת השבוע למתכונים שבכולם עוברת כחוט השני - אטריית הספגטי. בין המתכונים: מספגטי אליו אוליו הכי קל ופשוט שיש, ממש קלאסיקה איטלקית בשלושה מרכיבים ועשר דקות הכנה או קצ'יו א פפה ברבע שעה; ספגטי ברוטב עגבניות חריף של אייל שני או ספגטי וכדורי בשר בטעם של בית; עם ירקות שורש, לימון או עדשים; עם שוקי עוף וראס אל חנות או עם כבדים ויין; בתוספת ברוקולי ועגבניות ואפילו עם חומוס. בקיצור, הכל בתוך, על ומסביב למקרוני. למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ