מתכונים צמחוניים וטבעונים מחממים ליום שני ללא בשר

ממרק חצילים אל טארט תותים, ממרק בטטה וערמונים אל לזניה חלומית, מפסטה כרובית ועד קיש מפתיע: רק מתכונים צמחוניים וטבעוניים שכיף לאכול בארוחת ערב

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מרק ערמונים
צילום: דודו בכר
רותם מימון

יום שני הגיע ועמו המדור שמוקדש כולו למתכונים צמחוניים וטבעוניים, והפעם ברוח התקופה: כל מה שמחמם את הלילות - מרקים קלילים (חכו, עוד נגיע לנזידים הכבדים בעוד כמה שבועות), פסטות ונודלס, ארטישוק בגריל כי התחילה העונה והשף ענב אזגורי מכין אותו בדיוק כמו בספרד ואיך אפשר בלי עוגת תותים טבעונית נהדרת של הקונדיטורית שני רייך. יום שני שמח מתחיל במטבח והנה הרעיונות לארוחת הערב שלכם. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ