מתכונים למתחילים: המנות הבסיסיות שצריך לדעת לבשל

משקשוקה ועד פירה, מאורז אחד אחד ועד לזניה, מקצפת ועד עוגת שוקולד: מתכונים בסיסיים לבשלנים מתחילים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים13
פירה שגונב את ההצגה
פירה שגונב את ההצגהצילום: Getty Images IL
רותם מימון
רותם מימון

הגיע הזמן להפסיק להתבייש. לא מעט אנשים כותבים לנו שלפני שאנחנו רצים לפרסם עוד מתכון לבצק פסטה, קארי או קונסומה למינהם, יש כמה חורים בהשכלה הקולינרית שחייבים למלא. גם הנתונים מאחורי הקלעים מצביעים על כך שלא מעט מקוראינו מחפשים לדעת איך מכינים ציר ירקות, לזניה בסיסית, מרק תירס פשוט, פירה ושניצל או עוגת שוקולד וקצפת ואפילו טחינה, חביתת ירק, סביח או שקשוקה - והכל בסדר. לכבוד כל אותם אנשים, אנחנו מקדישים את המדור הפעם - למתכונים הבסיסיים ביותר במטבח. זה הזמן להפסיק לפחד ולהתחיל לבשל. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ