מתכונים מחממים לסוף שבוע קריר - 10 מתכונים ביום - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים מחממים לסוף שבוע קריר

לכתבה
מרק פרמז'ן צלול דרור עינב

ממרק פרמזן ועד קדרות שפונדרה, מפאי רועים ועד ברד פודינג והמתכון לפנקייק המושלם: כל מה שטעים לאכול בסוף שבוע קריר

תגובות

מה מבשלים בסוף שבוע קריר? ובכן, אם אתם מאלה ששואלים את עצמם בכל פעם מחדש - בשביל זה אנחנו כאן עם צרור רעיונות. אם לא יצא לכם להכיר את מרק הפרמזן של הבשלן עמרי פולק - זה בהחלט הזמן, אבל יותר מזה - נזמין אתכם להציץ באחד ממדורי המתכונים הטובים ביותר שפורסמו ב"הארץ" לאורך כל שנותיו - וזה המדור של חיים כהן ואלי לנדאו ז"ל והפעם כאן עם מתכוני קדרות בשר - אם בדיוק נמאס לכם מחמין. מעבר לאלו - ניקח אתכם למסע בין ניוקי דלעת ערמונים לרביולי ארטישוק ירושלמי של מחוז פיאמונטה ונקנח בשלל סוגי פנקייק ובברד פודינג - הלהיט הנוכחי של החורף. למדורים קודמים של 10 מתכונים ביום

מה מבשלים בסוף שבוע קריר? ובכן, אם אתם מאלה ששואלים את עצמם בכל פעם מחדש - בשביל זה אנחנו כאן עם צרור רעיונות. אם לא יצא לכם להכיר את מרק הפרמזן של הבשלן עמרי פולק - זה בהחלט הזמן, אבל יותר מזה - נזמין אתכם להציץ באחד ממדורי המתכונים הטובים ביותר שפורסמו ב"הארץ" לאורך כל שנותיו - וזה המדור של חיים כהן ואלי לנדאו ז"ל והפעם כאן עם מתכוני קדרות בשר - אם בדיוק נמאס לכם מחמין. מעבר לאלו - ניקח אתכם למסע בין ניוקי דלעת ערמונים לרביולי ארטישוק ירושלמי של מחוז פיאמונטה ונקנח בשלל סוגי פנקייק ובברד פודינג - הלהיט הנוכחי של החורף. למדורים קודמים של 10 מתכונים ביום

מרק פרמז'ן צלול

מרק פרמזן: הפינוק שחיפשתם לחורף

עמרי פולק
מרק בצל

מרק בצל קטיפתי וסמיך

מיכל שמיר
צלי שפונדרה עם גרגירי חומוס

חיים כהן ואלי לנדאו מבשלים: הכינו את הקדרות

חיים כהן ואלי לנדאו, צילומים: דניאל לילה | מוסף הארץ

תבשיל טלה ושורשים

מתן שופן
פלין

הרביולי של פיאמונטה שאוכלים בביס אחד

אורה קורן
ניוקי דלעת ערמונים

ניוקי דלעת ערמונים

מתן שופן
סלטימבוקה

תתחילו לגלגל: סלטימבוקה בגרסה הביתית

קרן הבר
קציצות בקר וסלק ברוטב פול ולפת

קציצות בקר וסלק ברוטב פול ולפת

מתן שופן

אורז מלא עם סלרי, מרווה ואגוזי לוז

אורז מלא עם סלרי, מרווה ואגוזי לוז

לימור לניאדו תירוש
פאי רועים

פאי רועים חורפי שהוא ארוחה שלמה בתבנית

מיכל רוזנבך
פנקייק ניסואז

פינת אוכל: הדרך לפנקייק המושלם

רונית ורד, מוסף הארץ
עוגת גזר בחושה

עוגת הגזר הזו היא בדיוק מה שאתם צריכים עכשיו

מיכל רוזנבך
ברד פודינג בננה

ברד פודינג בננה אפוי

נירה רוסו
פאי דלעת

כתום עמוק: קראק פאי דלעת עם טוויסט קרמי

עפרי רהב, קונדיטורית אורחת

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות