מתכונים מחממים לסוף שבוע קריר

ממרק פרמזן ועד קדרות שפונדרה, מהחמין של אייל שני ועד כרוב ממולא רומני ולקינוח: סופגניות ביס מהירות המתכון לפנקייק המושלם. בקיצור, כל מה שטעים לאכול בסוף שבוע קריר

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מרק פרמז'ן צלול
מרק פרמז'ן צלולצילום: דרור עינב
רותם מימון

מה מבשלים בסוף שבוע קריר? ובכן, אם אתם מאלה ששואלים את עצמם בכל פעם מחדש - בשביל זה אנחנו כאן עם צרור רעיונות. והנה, סוף סוף אפשר להכריז על שבת חורפית. אם לא יצא לכם לקרוא עדיין את הטיפים של אייל שני לחמין המושלם, היינו מציעים להתחיל שם. מיד אחר כך - נזמין אתכם להציץ באחד ממדורי המתכונים הטובים ביותר שפורסמו ב"הארץ" לאורך כל שנותיו - וזה המדור של חיים כהן ואלי לנדאו ז"ל והפעם כאן עם מתכוני קדרות בשר - אם בדיוק נמאס לכם מחמין. בגזרת המרקים נציע את מרק הפרמזן של הבשלן עמרי פולק או את מרק העגבניות חרפרף של אורה קורן. מעבר לאלו - ניקח אתכם למסע בין ניוקי שמנת וערמונים של אביב משה לרביולי ארטישוק ירושלמי של מחוז פיאמונטה, נציע שני מתכוני קציצות עם חומרי גלם לא שגרתיים (כדי להציץ ולא להתייאש) ונקנח בסופגניית ביס, כי בכל זאת חנוכה, רק הפעם מדובר במתכון שנועד בדיוק למי שמפחד להתעסק בכל מני בצקים מטוגנים (כי בכל זאת חנוכה). ואיך אפשר בלי מתכונים לפנקייק? הילדים גם ככה בבית וגשם בחוץ, אז לא תכינו? שתהיה שבת קרירה וטעימה. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ