יום שני ללא בשר: רק מתכונים צמחוניים וטבעוניים

לזניה או טירמיסו, עוגת חג המולד או טרין טבעוני: ארוחה ים תיכונית בין צרפת, איטליה וישראל שכולה נטולת בשר

מרק חומוס קטיפתי
מרק חומוס קטיפתי של מלון כרמיםצילום: עודד מרום
רותם מימון
רותם מימון

"יום שני ללא בשר" מוקדש הפעם לארוחה ים תיכונית שנעה בין צרפת לאיטליה ומשם בקו ישיר לישראל. אז מה נאכל היום? מרק ירקות יפואי או מרק חומוס קטיפתי שטעמנו במלון כרמים והמתכון שלו כאן, טרין צרפתי שקיבל לבוש טבעוני או מעדנים צמחוניים עם אספרגוס ולעומת זאת ריזוטו ולזניה עשירים בגבינות. לקינוח פנפורטה - עוגת חג המולד הנושנה של העיר סיינה שעבר תהליך התאמה לימינו אנו ואיך אפשר בלי טירמיסו?

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ