אחרי הגשם: מתכונים חורפיים, צמחוניים וטבעוניים עם פטריות

במרקים מהבילים או בריזוטו של שאול בן אדרת, בהמבורגר טבעוני או במוקפץ ואפילו בממולאים - רק מנות חורפיות, צמחוניות וטבעוניות עם פטריות

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
תבשיל אורז בר וקינואה
תבשיל אורז בר וקינואה של השף אלרן בוזגלו ממסעדת אדוםצילום: אפרת ליכטנשטט

מזג האוויר הנוכחי, הרוחות הקרות המנשבות והגשם שעשוי להתחדש בהמשך השבוע, הם בדיוק העיתוי ליהנות ממנה הגונה של פטריות. לכבוד יום שני ללא בשר ובסימן העונה, קיבצנו הפעם רק מתכונים צמחוניים וטבעוניים, כולם עם פטריות. בין המתכונים: קודם כל, מרקי פטריות כי אם לא עכשיו - אי מתי? ממשיכים עם סלטי פטריות חמים עם גבינה כחולה או צנוברים; פשטידה משופעת פטריות; פטריות ממולאות - בגבינות, בריזוטו או בטופו ואגוזי מלך; ואם כבר ריזוטו - הכירו את הגרסה הקלה (יחסית) של השף שאול בן אדרת או המתכון שישיב את חדוות האכילה לקינואה; בגזרת התבשילים - תבשיל אורז בר עם שלל ירקות או תבשיל טופו ופטריות בקרם קוקוס, את הקו האסייתי ימשיכו אטריות מוקפצות, ויש אפילו המבורגר טבעוני ושניצל פטריות מפתיע ומוצלח במיוחד ותמיד צריך שיהיה מתכון לפאי רועים צמחונים - הנה הגרסה שלנו. למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ