שימו מים: מתכונים לעוגיות חמימות לקפה ותה

מעוגיות ריבה, דרך סבלה שוקולד ועד עוגיות ארל גריי של מרתה סטיוארט - מתכונים לעוגיות שכיף לטבול במשקה

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עוגיות שוקולד וחמאת בוטנים
עוגיות שוקולד וחמאת בוטניםצילום: אורלי חרמש

אין הרבה פינוקים קטנים שמייצרים אושר עילאי כמו לטבול בכוס קפה או תה חזק עוגייה חמימה שבדיוק יצאה מהתנור, מפיצה ריחות אפייה משכרים בבית, כשבחוץ קר וגשום. בדיוק בשביל הרגע הקטן הזה בזמן (ובעונה) קיבצנו הפעם רק מתכונים לעוגיות – פריכות או רכות, מושחתות או בריאותניות, לקראת אפיית סוף השבוע. בין המתכונים: עוגיות ריבה שהן בגדר קלאסיקה מתוקה; עוגיות סבלה שוקולד שנמסות בפה (או אל תוך הקפה); עוגיות ארל גריי של כוהנת הבישול הגדולה, מרתה סטיוארט; עוגיות טחינה ושיבולת שועל דחוסות וממכרות במיוחד, לחובבי הז'אנר; עוגיות שוקולד וחמאת בוטנים ללא קמח אבל עם המון פאדג'; עוגיות מרציפן, פיצוחים ופירות יבשים או עוגיות תמרים שאפשר לשמור לט"ו בשבט, עם מעט כוח רצון ואיפוק; עוגיות ביסקוטי תוניסאיות שטבילה במשקה חם רק תחמיא להן או סהרוני שקדים קלים במיוחד; עוגיות גרנולה עם טוויסט או עוגיות פקאן ושוקולד צ'יפס שאפשר לשחק עם מרכיביהן. למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ