מה עושים עם אשכוליות?

היא מרירה, קליפתה עבה וקשה לקילוף אבל בריאה וטעימה כל כך: המתכונים שיגרמו לכם להכניס יותר אשכוליות לאוכל ולמשקאות שלכם

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
חצאי אשכוליות ופסטיס בתנור. הבוקר מעולם לא נראה אופטימי יותר
חצאי אשכוליות ופסטיס בתנור. הבוקר מעולם לא נראה אופטימי יותרצילום: דן פרץ
רותם מימון
רותם מימון

במבחן אהדת הקהל ובעיקר מול שאר פירות ההדר, אין ספק שהאשכולית תגיע אל קו הסיום כשידה על התחתונה. היא מרירה, לא מתחנפת, קליפתה קשה מדי לקילוף ומול הקלמנטינה, התפוז, הלימון והפומלה - אין לה הרבה סיכוי. וחבל.

מאחורי הקליפה העבה והמרירה מסתתר לב רך ומענג שעשוי להתאים למאכלים רבים - מסלטים ורטבים מיוחדים ועד קינוחים מפתיעים ואיך אפשר בלי משקאות (לא רק עם ערק, חברים). בעוד חודשיים-שלושה כבר נתגעגע אל הניחוח ההדרי המיוחד שלה, אז כדי להקדים תרופה - אוצו לקנות איזו אשכולית או שתיים לפני שהן נעלמות מהעצים או מהמדפים. 

רותם מימון

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: 

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות