18 מתכונים לארוחת דגים מפוארת בבית

אין גבול לטכניקות הבישול וצורות ההכנה שאפשר לעשות עם דגים, על כן תמצאו כאן - טרטר, קציצות, תבשילים וכל מה שצריך לארוחת דגים ביתית גדולה ושמחה

קציצות דגים ים תיכוניות
קציצות דגים ים תיכוניותצילום: תומר אפלבאום
רותם מימון
רותם מימון

זה לא רק הזמן הזה בלוח השנה שבו אנשים נוטים לאכול דגים ולוותר על הבשר, אלא בכלל - בעידן הבריאותני שאנחנו בעיצומו, יותר ויותר אנשים נפרדים לשלום מהבשר וצורכים יותר דגים. בריאות או לאו דווקא, לטעמנו אין כמו העונה הנוכחית לארוחת דגים קלילה, שאפשר לנוח אחריה בלי להכביד יותר מדי על הבטן. בכלל, קשה למצוא מטבח בעולם שאין בו מקום של כבוד לדגים, בכל צורה שהיא. המנעד של כל מה שניתן להכין מדגים הוא עצום: החל מטכניקות הבישול - כבישה, אידוי, צלייה, טיגון, אפייה או בישול ובהתאם כל המסביב - הרוטב והתוספות, התבלינים ואין סוף אפשרויות ההכנה. על כן, דגמנו כאן ממעט ממתכונינו הנבחרים שמהם תוכלו לערוך ארוחת דגים מפוארת, עם טרטר או קרפצ'ו, קציצות או קארי, בתנור או בגריל - ארוחת דגים קיצית. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ