מחמין ועד מרק: 18 מתכוני כרובית לסוף שבוע

צלויה, אפויה, מבושלת או מאודה: הכרובית נמצאת כעת בשיאה וזה הזמן לנצל את סוף השבוע להכין ממנה מטעמים נהדרים

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הכרובית של אייל שני
רותם מימון
רותם מימון

העולם הלך שבוי אחר הכרובית ולא בכדי. היא לא רק טעימה, אלא גם מתאימה לשלל מנות, מסלטים ועד חמין. כזה מנעד. מחירי הכרובית סוף סוף החלו לרדת מעט ואפשר לנצל את סוף השבוע ליצירת מנות נפלאות בכיכובה - בחמין או במרק, לנסות להיות אייל שני ולהגיש את המנה המפורסמת שלו, או בקציצות, בתבשילים שונים כמו ריזוטו ואפילו להתפרע ולהוסיף לה לא מעט בשמל ולהכניס לתבנית בתנור. הכרובית נמצאת כעת בשיאה, אז בואו ננצל אותה. למתכונים מומלצים נוספים

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ