המתכונים שישדרגו את הברוקולי שלכם

הברוקולי נמצא כעת בשיא עונתו והוא לא רק מוסיף פריכות וצבע נהדרים, אלא גם טעם עשבוני מפתיע. במרקים, בפשטידות, בפסטות או בתבשילים - הנה כל מה שאפשר לעשות עכשיו עם ברוקולי

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ברוקולי
צילום: לימור לניאדו תירו
רותם מימון
רותם מימון

ממש כמו הכרובית שהתבשלה אצלנו בסוף השבוע האחרון, גם הברוקולי שקיבל מנת מים יפה מתחילת החורף, נמצא כעת בשיאו. הוא ירוק ופריך מתמיד ועל איכויותיו התזונתיות נשפכו כבר אין ספור מילים. בדיוק כמו הכרובית, אפשר פשוט לחלוט את הברוקולי, לפזר קצת מלח ולאכול כמות שהוא, או לכל היותר להוסיף איזה רוטב טעים בצד. כלל ידוע הוא שהברוקולי צריך רק בישול קצרצר באידוי, חליטה או הקפצה בווק כדי לתת את המיטב שבו. אבל למה להסתפק רק בזה? אין כמו הברוקולי, על מרקמו וטעמו הייחודי כדי להוסיף אותו למרקים, פשטידות, פסטות, נודלס או אפילו בטרין צרפתי וכמובן בסלטים - הברוקולי לא רק מוסיף צבע ופריכות, אלא גם טעם עשבוני נהדר. למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ