מה עושים עם אפונה? 22 מתכונים מומלצים

בתבשילים, במרקים או בסלטים, טרייה, יבשה או קפואה מהשקית: זהו הזמן הטוב ביותר ליהנות מאפונה

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
קוסקוס עם אפונה וצנוברים
קוסקוס עם אפונה וצנוברים

החורף הנוכחי גורם לקטניות לעשות קאמבק היסטרי, אבל איכשהו נדמה שליד העדשים, החומוס או השעועית, האפונה אינה מקבלת את הבמה הראויה לה וחבל. אם תחלפו בשוק תמצאו כבר תרמילים ירוקים בהם מסתתרת אפונה טרייה מתקתקה ונהדרת, אך בינינו בלבד - לעתים - גם אפונה קפואה מהשקית תעשה את העבודה. אז בין אם בחרתם ביבשה, קפואה משקית או טרייה, בתרמילים או בתפזורת - האפונה היא הרבה מעבר לתוספת ירוקה לאוכל. מהאפונה היבשה למשל נכין את הגרסה היוונית לחומוס - פאווה וכמובן מרקים. מהטרייה או הקפואה אין גבול למה שאפשר להכין: תבשילים, פשטידות וסלטים. תנו צ'אנס לאפונה, היא נהדרת. למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ