יש לכם אגסים במקרר? זה הזמן להכין מהם עוגות

עם קינמון או עם גבינה, עם שקדים או עם יין: כל מה שתפוחים יודעים לתרום לעוגות, באים האגסים ועושים זאת טוב יותר. 16 עוגות בכיכובם של האגסים

רותם מימון
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
גלאט של אגסים ותמרים עם פקאן גרוס
רותם מימון

כחמשת אלפים זנים אגסים נמצאים בעולם ועל אף שבמקור מדובר בכלל בפרי קיץ, הוא מצוי אצלנו בשפע בכל השנה ובדרך מסוימת, אולי בתחרות הקלושה בין פירות החורף והתחרות הקשה עם פירות הקיץ - הוא בולט דווקא בעונה הקרה. לא יהיה זה שגוי לומר שכל מתכון טוב לעוגה עם תפוחים יעבוד היטב גם עם אגסים, הם מתפקדים מצוין כתחליפים אחד של השני. יתרונו של האגס על התפוח למשל בא לטעמינו דווקא בשילוב שלו עם יינות - כאן השילוב עובד יותר טוב. לכבוד סוף השבוע שבפתח, הגיע הזמן לחמם תנורים ולהשקיע בהכנת גאלט, או להסתפק בפאי, טארט או עוגה בחושה. הנה כל עוגות האגסים שכדאי לכם להתחיל להכין בבית. למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ