הקציצות שיעשו לכם את סוף השבוע

בתבשיל או ברוטב, מטוגנות או אפויות, צמחוניות או בשריות ואולי בכלל עם דגים, כך או אחרת, אין כמו לאכול קציצה שיצאה הרגע מהאש. הנה כל ההצעות לקציצות טעימות בסוף השבוע

רותם מימון
בולט של סבתא פורטונה
צילום: מתן שופן
רותם מימון

עם כל הכבוד לשניצל, אם צריך לבחור מהו המאכל הישראלי הביתי האולטימטיבי, התשובה תהיה ללא ספק - קציצות. תקראו לזה אוכל של בית, אוכל מנחם או כל קלישאה (נכונה) אחרת, אין מה לעשות - הן תמיד מלאות בכל טוב והטעם שלהן יכול להחזיר אותנו לילדות או הביתה בשנייה אחת. בין אם זה בתבשיל או ברוטב, מטוגנות או אפויות, צמחוניות או בשריות ואולי בכלל עם דגים, כך או אחרת, אין כמו לאכול קציצה שיצאה הרגע מהאש ואין מתאים מסוף השבוע לניסוי כלים קציצתי. הנה, שפע אפשרויות שכדאי לנסות בבית, הן בשבת והן ביום חול. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ