מתכונים צמחוניים שטעים לאכול באמצע השבוע

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רול ירקות
רול ירקותצילום: אורן זיו אורן זיו
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון

במסגרת כל תקנות והגבלות הסגר, וכשהשוק רחוק קצת יותר מאלף מטר מהבית, הטיול היחיד שככל הנראה אפשר עדיין לעשות זה בסופר. אחרי סיבוב קניות מרהיב ומרעיב, חזרנו עם לא מעט ירקות וקטניות, עניין שהתאים בדיוק רב למדור: "יום שני ללא בשר".

אז מה בחרנו להכין היום? מרק חרירה, מרק ארטישוק ורוקפור או מרק תירס עשיר, אנדיב עם גבינה כחולה וקישואים ממולאים כמו בספרים, קציצות בטטה אפויות בתנור, ורסיה ביתית קצת אחרת לסביח, שני תבשילים הודיים - צ'אנה מסאלה עם צ'פאטי או בריאני עם ירקות, עוד השפעות המזרח הרחוק במנת ספרינג רול של ירקות שורש כיפי וטעים. לקינוח, אם נותר לחם לחם מאתמול או שלשום - עשו ממנו עוגה מפתיעה בסגנון צפון איטליה. עוד אפשרות היא ללכת על עוגת קראמבל פקאן, סינבון - לא כמו שאתם מכירים או עוגיות טף מעולות. הנה 20 מתכונים צמחוניים (וגם טבעוניים, למען האמת) שתרצו לחזור אליהם שוב ושוב.

למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ