בכל צורה וטעם: מנות האורז שחייבים להתחיל להכין בבית

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ריזוטו דלעת
ריזוטו דלעתצילום: תומר אפלבאום
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון
רותם מימון

בעבור חלק מהאנשים אורז נתפס כתוספת בלבד. משהו למלא באמצעותו את חלל הבטן או לסתום עמו את הרעב. בעבור חלק אחר, האורז הוא פשוט חגיגה. כר נרחב לאינספור משחקים שאפשר באמצעותו להכין מנות ליום יום או לחג, לארוחת צהריים משביעה או לארוחת ערב קלילה. היום במדור נביא חלק קטן משלל הדברים שאפשר לעשות עם אורז: ריזוטו או פאייה, מג'דרה קלאסית או מקלובה, אורז במרק או בסלט, עדתי או בינלאומי ואפילו אורז בשלל מופעים לקינוח. אוהבים אורז? הנה עוד כמה מתכונים שכדאי להכיר.

רותם מימון

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ