30 מתכוני סלטים קלילים עם בוא האביב

אין כמו האביב כדי למלא את השולחן בהרבה סלטים קטנים וטעימים שמנצלים את שפע הירק, העשבים והפירות שמתחילים עכשיו את העונה. לארוחות חג או לסתם יום של סגר: כל הרעיונות לסלטים ביתיים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סלט גרגירי חומוס עם רוטב טחינה תפוזי
סלט גרגירי חומוס ברוטב טחינה תפוזי צילום: רמי שלוש
רותם מימון
רותם מימון

הרוח האביבית שלנו מתהלכת על קו התפר המטושטש שבין החורף לקיץ, בין שרב ליום גשום וקריר, בין ירקות השורש לעלים הירוקים, בין ההדרים לפירות הטריים. הבאנו לכאן היום שפע של סלטים שיש בהם קצת מזה וקצת מזה, הן מהחורף והן מהקיץ. אפשר לאכול אותם בפיקניק (בתקווה שיקרה יום אחד) או בזמן שאתם ספונים בבית. אפשר לקבל מהם השראה לארוחות ערב קלילות באמצע השבוע או לשאוב מהם גם רעיונות לסלטים שימלאו את שולחן החג בפסח. כמו בכל פעם אנחנו מזמינים אתכם לשחק עם המרכיבים, עם חומרי הגלם, הרטבים והתבלינים, בהתאם לבחירה והטעם האישי שלכם - להחסיר ירק, להחליף אותו במשהו אחר, להוריד גבינה או לחם, להוסיף פרי או עלה ירוק שזה עתה נחת במרכולים ולזכור שבסלט - אין גבול לשילובים ולהרכבים. זה הזמן להתחיל לשחק. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ