שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
רותם מימון
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
סלט גרגירי חומוס עם רוטב טחינה תפוזי
סלט גרגירי חומוס ברוטב טחינה תפוזי צילום: רמי שלוש
רותם מימון

הרוח האביבית שלנו מתהלכת על קו התפר העדין והמטושטש שבין החורף לקיץ, בין ירקות השורש לעלים הירוקים, בין ההדרים לפירות הטריים. הבאנו לכאן היום שפע של סלטים שיש בהם קצת מזה וקצת מזה, הן מהחורף והן מהקיץ. אפשר לאכול אותם בפיקניק או ספונים בבית. אפשר לקבל מהם השראה לארוחות ערב קלילות באמצע השבוע או לשחק עמם ולקבל גם רעיונות לסלטים שימלאו את שולחן החג בפסח. כמו בכל פעם אנחנו מזמינים אתכם לשחק עם המרכיבים, עם חומרי הגלם והתבלינים, בהתאם לאהבה האישית שלכם - להחסיר ירק, להחליף אותו במשהו אחר, להוסיף פרי שזה עתה נחת בשוק ולזכור שבסלט - אין גבול לשילובים ולהרכבים. זה הזמן להתחיל לשחק. למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ