כל מה שטעים לאכול ביום חופש באמצע השבוע

שקשוקות מושקעות, פנקייק בכל דרך כמעט, עראייס חלומי, לחמעג'ון מפתיע, בורקס ממכר ומתכונים לפיקניק או למנגל. בקיצור, כל מה שטעים לאכול ביום הבוחר

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עראייס
עראייסצילום: מעיין נדיר
רותם מימון
רותם מימון

בעבור חלק מהאנשים בעולם, המילים "יום חופש" קשורות בקשר בלתי ניתן להפרדה למילה - "אוכל". אז מה אוכלים ביום חופשי שכזה, בין אם בזכות מערכת בחירות שלישית ובין אם סתם מימשתם את זכותכם הסוציאלית ליום מחוץ לעבודה? ובכן, קצת מהכל. אפשר להתחיל עם ארוחת בוקר מושחתת שכוללת קרוק מסייה או פנקייק ופרנץ' טוסט, שאחריה מתארגנים לפיקניק עמוס בסלטים, מאפים (אל תחמיצו את המתכון לבורקס ללא גלוטן מנייר אורז) ומתוקים או לחלופין - להדליק את המנגל ולהכין עראייס בלתי נשכח. אם נשארים בגבולות הבית - אפשר לארגן ארוחת טורטיות, לעמוד לטגן את הפריקסה או הבוריקה (בריק) שתמיד רציתם, להכין פיתות בשר מפנקות כמעין לחמעג'ון, או ללכת על הצד שאוהב פסטה ולהכין מנת שחיתות של מק אנד צ'יז. ולקינוח? גלידה - כי פעם שלישית וכיוצא בזה. כך או אחרת, בבית או בפיקניק, בחורשה או ביער, בשמורת הטבע או בגינה העירונית - איפה שלא תהיו ומה שלא תאכלו - לכו להצביע. למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ