שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

22 מתכונים אהובים עם תפוחי אדמה

אורח החיים הבריא הוציא שם רע לתפוחי האדמה, אבל האם אפשר לסרב למנה הגונה של פירה או צ'יפס? הנה המתכונים שיזכירו לכם למה אתם אוהבים תפוחי אדמה, בכל מצב צבירה

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
תפוחי אדמה מעוכים
רותם מימון

אורח החיים הבריאותני הוציא קצת שם רע לתפוחי האדמה. הפחמימות, הסוכרים, ההתמכרות. בסדר. אבל מה לגבי הטעם? מבושלים, צלויים, מטוגנים, אפויים, מעושנים במדורה. תנו לנו עוד מהפקעת הטעימה הזאת, תהא העונה אשר תהא. בימים סוערים אלה, בהם שום דבר אינו ודאי, הנה חומר גלם אחד שלא מבקש הרבה, אז אם חיפשתם את הדברים שיזכירו לכם למה אתם אוהבים תפוחי אדמה - הנה כמה מן המתכונים המתבקשים: כדאי להתחיל השף מיכאל כ"ץ עם המדריך לבשלן המתחיל שאינו יודע מה לעשות עם תפוחי אדמה ומשם לעבור את הצ'יפס המושלם בתנור, מנות קטנות לאירוח של חיים כהן, המתכון לפירה המושלם, תפוחי אדמה מעוכים שהפכו ללהיט גדול, ואי אפשר בלי כמה דרכים לצלות תפוחי אדמה, מהתנור ועד למדורה. אל תפספסו את המתכונים לפשטידות תפוחי האדמה, נציגת המטבח הטוניסאי שנקראת מעקוד ונציגת המטבח ההונגרי שנקראת רקוט קרומפלי. לבסוף, אם נותרו לכם קליפות תפוחי אדמה, להדיי עפאים יש כמה רעיונות מעולים כיצד לא לזרוק אותם ולהכין מהם מעדנים. לחג או לימי חול, ליום חופש או ליום עבודה עמוס - הנה מיטב המתכונים האהובים עם תפודים. למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ