20 קינוחים ועוגות לפסח עם קוקוס

במלבי ועם טפיוקה, בעוגות בחושות נהדרות שחסרון הקמח לא יורגש בהן כלל בשידוך המושלם עם השוקולד: אם אין קמח בואו נשתמש בקוקוס

טפיוקה "פינה 
קולדה" (וירג'ין)
צילום: מתן שופן

כמו השוקולד והבוטנים, כמו האורז, הביצים ותפוחי האדמה - עוד חומר גלם שקרנו עולה בפסח הוא הקוקוס. טחון, נוזל או קרמי - הקוקוס אינו משמש רק כאיזה בת טעם של מנות מהמזרח, אלא הוא שחקן חשוב בקונדיטוריה וגשר בין חומרי גלם אחרים בקינוחים ובעוגות.

אז מה אפשר לעשות עם הקוקוס בתחום הקינוחים והעוגות? הכל כמעט. מלבי וטפיוקה בקלי קלות, עוגות בחושות נהדרות שחסרון הקמח לא יורגש בהן כלל, ואיך אפשר בלי השידוך המושלם בין קוקוס לשוקולד, כי חטיף באונטי אוכלים כל השנה. הנה כל מה שאפשר להכין בפסח עם קוקוס.

למתכונים מומלצים נוספים

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל והטיולים של אתר הארץ.

מנהל קבוצת הפייסבוק: אוכלים את הראש

ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ