שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

כל הדרכים לשניצל המושלם

מהשניצל המיתולוגי של קפה נואר, דרך שניצל וינאי קלאסי ועד שניצל תירס ביתי וידידותי לילדים או שניצל מגבינת עזים

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
כל הדרכים לשדרג את השניצל הביתי
לא חייבים רק עם עוף: כל הדרכים לשדרג את השניצל הביתיצילום: חגית גורן

אומנם וינאי במקור ועשוי מבשר עגל ולא עוף כמו שאוהבים כאן, אבל אין הרבה מאכלים שמסמלים את הבישול הביתי בישראל כמו שניצל; בבית, עם פירה או פתיתים, ובחוץ – בפיתה. כדי לחגוג את המאכל האהוב וההו כה אוסטרי-ישראלי, הקדשנו את אסופת המתכונים של היום הראשון של השבוע רק עבורו, הוד קדושתו, השניצל. בין המתכונים: השניצל המיתולוגי של קפה נואר; מורה נבוכים, צעד אחר צעד להכנת השניצל המושלם – מבחירת הבשר (או הגבינה, או הירק) לכתיתה, דרך הבלילה ומה שהולך איתה ועד הקימוח והטיגון; אצבעות שניצל עם טוויסט (הסוד הוא במשרה); שניצל וינאי עם תוספת שתגנוב בוודאי את ההצגה; שניצל עם מטבוחה בחלה; סלט עם מטבעות שניצל עשויות גבינת עזים או שניצל מגבינת חלומי; שניצל צמחוני מבטטה ופטריות ושניצל תירס ביתי, קל להכנה וטעים להפליא. למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ