סלטים קיציים לתחילת השבוע

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
סלט אבטיח
צילום: דודו בכר
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין

מדי יום ראשון אנחנו מתעוררים עם אותה התחושה: אכלנו הרבה מדי בשבת. אז מה אוכלים כשמנסים לחזור לשגרה ובחוץ מהביל, המדרכות לוהטות והטמפרטורות אכזריות? סלט, כמובן. מבלי להתלונן חלילה, אפשר להניח לרגע את הסלט הקצוץ הקלאסי-אם-כי-גנרי בצד ולהתחיל לשדרגו עם תאנים, ענבים, עגבניות, קצת גבינות, חצילים, דלועים, מלא ירוקים ועוד. בין המתכונים: סלט עגבניות ונקטרינות שאין סלט עסיסי ממנו; סלט מנגו וחצילים קלויים שלא תפצחו את שילובי הטעמים בו עד שתכינו אותו; סלט תאנים ושקדים עם גבינת כבשים; סלט ירוק עם משמשים, גבינת עזים ואגוזים; סלט קינואה עם עוף וענבים; סלט סלרי מתפצח; סלט פירות, ירקות ויוגורט שמעודד מאוד את הגדלת הצריכה היומית של ירקות (ופירות) ועוד. למתכונים מומלצים נוספים

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ