יום שני ללא בשר: מתכונים צוננים עם יוגורט

מלחם היוגורט של ארז קומרובסקי והציזיקי המושלם, דרך שלל מרקים קרים ועד ארטיקים ביתיים - כל מה שטעים ומרענן עם יוגורט

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ארטיק 
משמש־מנגו
רוני קשמין
רוני קשמין

יוגורט, מעבר להיותו מעדן פרוביוטי שמסייע במידה זו או אחרת למערכת העיכול, לפחות כך נהוג לסבור (וכל עוד אין רגישות ללקטוז ולחלב ניגר ברקע) הוא גם מזמן מעדן ים תיכוני שמשובץ במנות אזוריות רבות ולא פחות חשוב מכך, תענוג צונן וקיצי. לכבודו, ואולי גם במסגרת מסורת ימי שני ללא בשר וכדי להתמודד עם הטמפרטורות האכזריות בחוץ, קיבצנו הפעם רק מתכונים מצוינים וצוננים, אלו יותר ומי פחות, עם יוגורט. בין המתכונים: לבּנה ביתית, קלה, זולה ופשוטה להכנה להפליא; לחם היוגורט של ארז קומרובסקי; המתכון לצזיקי המושלם, ממש כמו ביוון; שלל מתכונים למרקים קרים, ביניהם מרק יוגורט עם צנונית וסומק או אחר עם בצל ועדשים; עלי גפן ובואיקוס פרמזן עם יוגורט עיזים ונענע או פסטה; ולקינוח, גלידת יוגורט ומשמשים; קונפיטורת נקטרינות עם יוגורט או ארטיקים ביתיים שהם בעצם פרוזן יוגורט שלובש חג. בקיצור, הכל עם יוגורוט.למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ