כל הדרכים לגרנולה הביתית המושלמת

מהגרסה הקלאסית והמתכון הבסיסי, דרך הנוסח של אייל שני ועד חטיפי גרנולה טבעוניים, ללא אפייה או נטולי גלוטן – גרנולה לכל מאווה או גחמה

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
גרנולה דלעת ורימונים
רוני קשמין
רוני קשמין

גרנולה זוכה פעמים רבות ליחסי ציבור של מזון בריאות, כשהיא משודכת תדיר לפירות מיובשים ומני אגוזים. למרות זאת, קלייה אכזרית ותועפות סוכר או שמנים (לפעמים גם וגם) מעקרים אותה בקלות מהמהות הבריאותית. הכנת גרנולה ביתית, כשאתם שולטים בכמויות הסוכר, השמן ואף במידת הקלייה, היא כזו שמחזירה את הגרנולה למהותה המזינה והבריאה (יותר), לפחות במידת מה. בנוסף, היא אולי לא תמיד פחות משמינה מהגרסה הקנויה, אבל כשהיא ביתית, היא ללא ספק הרבה יותר טרייה, פציחה ומזינה. ולא פחות חשוב מכך, הרבה יותר משתלמת. למי שמחפשים השראה או מתכון חדש וטוב עבורה ולכל מי שרוצים להתחיל להכינה בבית, איגדנו הפעם רק מתכונים מוצלחים לגרנולה. בין המתכונים: גרנולה ביתית קלאסית, אליה אפשר לשדך בעצם כמעט כל מה שרוצים, מפירות חתוכים, דרך זרעים ואגוזים, דבש או סילאן ועד קוביות חלווה ושוקולד; דרך הנוסח של מירי חנוך ואייל שני; גרנולה ביתית קלה ומעולה שהולכת נהדר עם יוגורט או חלב מכל סוג; גרסה עם חלב קוקוס ופקאנים או אחרת ללא סוכר עם ערמונים ותמרים; עם דלעת ורימונים או עם לדר, אגוזי לוז ודובדבנים שחורים; שלל חטיפי גרנולה, ביניהם עם שוקולד ודבש או טבעוניים, ללא סוכר או נטולי גלוטן ועוד.
למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ