שלום על לחם: כל הממרחים והסלטים שצריך לכריך המושלם

מסלט האבוקדו או הביצים של סבתא, דרך כבד קצוץ טבעוני ועד ממרח אגוזי לוז מקורמלים – כל מה שנכון וטעים למרוח בכריך, עם או בלי קשר לחזרה ללימודים

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רטבים טבעוניים
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין

כריך נאה הוא עולם ומלואו, וכל מה שהוא צריך בעצם, זה תוספת, קצת ירק וכמובן, איזה ממרח או סלט טוב. אם לכבוד החזרה ללימודים ואם סתם כחגיגה יומיומית של תחילת השבוע, כרכנו הפעם רק מתכונים לממרחים מוצלחים, כדי לגוון ולרענן את הכריך, אם כארוחה קלה וכרוכה בין שתי פרוסות לחם (או לחמנייה, פיתה וכיוצא באלה), אם כחטיף לארוחת עשר ואם כנשנוש בין ארוחות. בין המתכונים: הממרחים הטבעוניים של אורי שביט, ביניהם ממרח טופו ועגבניות מיובשות, מיונז טבעוני ופסטו ירוקים; סלט האבוקדו או הביצים של סבתא ולמתקדמים ממרח שעועית שחורה; כבד קצוץ טבעוני או ממרח ירק גרוזיני; פסטו תרד וגרעיני חמניות או ממרח פלפלים ועגבניות; ממרח דלעת ערמונים וטחינה גולמית או ממרח אגוזי לוז מקורמלים, ועוד. לכריכים מומלצים נוספים

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ