22 דרכים מעולות להכין בראוניז

עם פקאנים, אגוזים, מרציפן והרבה מאוד שוקולד. 22 מתכונים לבראוניז שיהיה מאוד קשה להתאפק ולא התנפל כאשר יצאו מהתנור

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
בראוניז
בראוניזצילום: דודו בכר
רותם מימון
רותם מימון

שוקולד, שוקולד ועוד קצת שוקולד. לכאורה, בראוניז או חומיות, אם תרצו, הן עוגות שוקולד נמוכות  - הכי קלות בעולם. כל מה שצריך בשביל הצלחה בטוחה זה שוקולד איכותי, אבקת קקאו משובחת וזהו. בפועל, מדובר בקינוח חמקמק שהקו בין עוגת שוקולד טובה לעוגיית בראוניז קלאסית הוא דק ולעתים מטושטש. לכן גם בו אפשר ליפול בקלות, אם לא עוקבים אחר החוקים בהם משך הזמן בתנור והטמפרטורה שלו, מספר הערבובים ואפילו על קור הביצים. כפי שמיד תראו, גם לבראוניז הקלאסית נולדו כמה וכמה גרסאות ותוספות ולכל מתכונאי ומתכונאית יש פיתול בעלילת הבראוני שלו עד כדי כך שישנן גם גרסאות נטולות שוקולד. הנה 22 דרכים להסתגר במטבח בחברת שוקולד. למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ