הכינו את החלות: 20 מנות שלא תוכלו להפסיק לנגב את הרוטב שלהן

ירים את ידו מי שלא אוהב לבצוע לחם ולהתחיל לנגב רוטב שנשאר אחרי המנה? משקשוקה מלאה ברוטב ועד חריימה, מהסביח המיוחד של אייל שני ועד הקציצות שהילדים אוהבים - כל התירוצים לחסל לחם בארוחה

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דג ים ברוטב עגבניות חריף
רותם מימון
רותם מימון

בגדול, אנחנו נמנעים מגלוטן. בגדול. לא תראו אותנו מנשנשים עוגת דבש בהרמת כוסית המשרדית, לא אוכלים פסטה כשכולם מחממים את ארוחת הצהריים שלהם במיקרו וגם לא חוטאים בפיתה עם שווארמה או בזמן ניגוב החומוס. זה לא עוזר לנו בארוחת שישי, כשהחלות המתוקות נשלפות מהתנור והדגים החריפים ברוטב גם. בשלב הזה, אין שום דרך לעצור. ירים את ידו מי שלא אוהב לבצוע לחם ולהתחיל לנגב רוטב שנשאר אחרי המנה והוא לעתים קרובות בכלל התירוץ. לפיכך התכנסנו היום עם מנות שכל מה שטוב בהן הוא בעיקר הרוטב, כזה שאי אפשר להפסיק לנגב: נתחיל עם מנות הבוקר כמו השקשוקה והאגז בנדיקט שאי אפשר בלי פרוסת חלה לצדן, הסביח המיוחד של אייל שני - כמו גם החביתה שלו ברוטב, נציג הסלטים הוא סלט החצילים של לימור לניאדו תירוש ובמנות העיקריות - עוף ברוטב מולה מקסיקני או ברוטב של חמאת בוטנים ואפילו רוטב בשמל. בקיצור, כל המנות שמתאימות לשלל ארוחות סוף השבוע. למתכונים מומלצים נוספים

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ