רק מתכונים צמחוניים וטבעוניים ליום שני ללא בשר

ממרק לימון ואורז מצרי או תבשיל דלעת ובמיה בקארי, דרך פנקייק תרד קל וטעים או קציצות בוטנים ועד לביבות מתוקות ומפתיעות – מנות צמחוניות וטבעוניות לימים המתקררים

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מאפה פסטה טבעוני עם חצילים, דלעת ועגבניות שרי ברוטב קשיו
צילום: דודו בכר
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין

רגע אחרי חגי תשרי וכשברקע אפשר כבר להריח את הטיגונים של חנוכה, אנחנו מקדישים את המדור לחזרה מבוקרת לשגרה, היישר אל מסורת ימי שני ללא בשר. במסגרת זו, קיבצנו הפעם רק מתכונים צמחוניים וטבעוניים שמשלבים בין שורותיהם משהו מרוחות הסתיו המנשבות ואפילו זיקה מרומזת לחג החנוכה, לקינוח. בין המתכונים: מרק לימון ואורז מצרי, פנקייק תרד קל וטעים או קציצות בוטנים; סלט סלק עם אזוקי, קינואה, ג'ינג'ר וטריאקי או תבשיל דלעת ובמיה בקארי; מאפה פסטה עם חצילים, דלעות ועגבניות שרי ברוטב קשיו, לזנייה ששווה להיות צמחוני בשבילה או סינייה; ולקינוח, מאפינס פירות יער מהיר ומושחת שמכינים בדקות או לביבות מתוקות ומפתיעות. בקיצור, כל מה שצמחוני, טבעוני וטעים בנחיתה רכה בשגרה. למתכונים מומלצים נוספים

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ