כל הדרכים למוס שוקולד מושלם

עם קפה, מרסלה או דובדבני אמרנה, קרמל מלוח, שמן זית או אבוקדו – רק מתכונים מצוינים למוס שוקולד

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
מוס שוקולד
מוס שוקולד צילום: אנטולי מיכאלו
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין

בין הקינוחים, תכופות מוס שוקולד קצת נזנח הצידה, כשהוא קינוח לכאורה פשוט, מתוק מדי ויש מהמלעיזים שיגידו ילדותי וארכאי. דווקא בזכות פשטותו, יש בו פוטנציאל גלום להיות מעין מגרש למשחקים – אם ברמת המינונים, אם ברמת התוספות והאלתורים. לכבוד הקינוח הפשוט-אך-תמיד-טעים הזה ובקנה אחד עם החזרה לשגרה, קיבצנו הפעם רק מתכונים ("לא פחות ממעולים") למוס שוקולד, ממתכון מהיר הכנה ובכל זאת יצירתי למוס שוקולד בשלושה מרכיבים (שאחד מהם הוא שמן זית), דרך מתכון טבעוני עם מרכיב סודי (רמז: אבוקדו); ממוס השוקולד שתיחבב במיוחד על הילדים ועד גרסות למתקדמים, עם קפה, דובדבני אמרנה או יין מרסלה; מהמוס שמשלב אלמנטים פירותיים כמו פסיפלורה ועד מוס השוקולד המריר במיוחד או אחר עם קרמל מלוח. בקיצור, כל הדרכים מובילות למוס השוקולד המושלם עבורכם. למתכונים מומלצים נוספים

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ