יום שני ללא בשר: רק מתכונים טבעוניים ומצוינים

מהקארי של אביב משה, דרך מרק העדשים של אייל שני ועד עוגת תפוזים שמכינים בכמה ערבובים ולתנור – כל מה שטעים לאכול ביום שני סתווי וטבעוני

שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
תבשיל מנגולד עם טופו, דלעת וחלב קוקוס
תבשיל מנגולד עם טופו, דלעת וחלב קוקוסצילום: מתן שופן
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין

שוב הגיע יום שני ובמסגרת מסורת יום שני ללא בשר, קיבצנו הפעם רק מתכונים למנות טבעוניות שטעים במיוחד לאכול כשהטמפרטורות בחוץ מתקררות ובאופן טבעי, מתאימים לעונה הזו בשנה. בין המתכונים הפעם: המתכון של אייל שני למרק עדשים או מרק העדשים של ליאון אלקלעי; סלט סלק עם עדשים שחורות וטחינה גולמית, הקארי הירוק של אביב משה או תבשיל מנגולד עם טופו, דלעת וחלב קוקוס; קובה סלק טבעוני, דלעת ערמונים במילוי ירקות או מג'דרה של בורגול ועדשים; ולקינוח, עוגת בננות עסיסית עם מייפל ופקאנים או עוגת תפוזים קלאסית ומהירה בגרסה טבעונית. למתכונים מומלצים נוספים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ